%
×
Na kompletnu ponudu uređaja za dijagnostiku

*Popust se automatski obračunava na blagajni i odnosi se samo na online porudžbine

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Blog
10.01.2023.

VOZZi i AutoDragstor partnerstvo

Nova usluga za članove Autodrgstora

Zaboravite na gedore

Zahvaljujući novom poslovnom partnerstvu sa komapnijom VOZZi svi članovi AutoDragstora od sada imaju ne jednu već dve privilegije. Osim što će biti zbrinuti na putovanju u slučaju nevolje sa vozilom, imaju i mogućnost da rezervne delove i opremu kupe uz poseban popust

Svi znate onu staru šaljivu pesmu „Šoferska je tuga pregolema, puče guma a rezervne nema“. Šalu na stranu, većina vozača je u toku svoje karijere barem jednom imala neprijatnu situaciju kada im je ljubimac otkazao poslušnost. Najgore je ako se to dogodi van mesta boravka ili još gore, ako je peh nastao na letovanju i to van granica naše zemlje. Sigurno nije prijatno kada u gluvo doba noći automobil negde između Velesa i Demir Kapije popali lampice i stane, a u kolima je cela porodica koja se raduje dugo očekivanom kupanju i uživanju na morskoj plaži. Nervoza, strah pa i panika tada obuzima mnoge, ali čak i za ovakvu situaciju postoji jednostavno i elegantno rešenje.

Bilo kuda – pomoć svuda

Kvarovi na vozilima nisu produkt našeg doba, jer u istoriji automobilizma postoje zapisi da su još krajem 19. veka mnogi automobili češće bili kod mehaničara nego na drumu. Sa razvojem mobilnosti i porastom broja vozila taj problem je postao izraženiji pa se nešto moralo uraditi. Nakon I svetskog rata javljaju se prvi auto-klubovi koji svojim članovima, između ostalog, nude i pomoć mehaničara i druge sitne usluge. Danas u 21. veku nezamislivo je da neko ko prelazi mnogo kilometara i barem jednom godišnje ide na odmor u inostranstvo kod sebe nema neku vrstu polise za „ne daj Bože“. Poslednjih godina kod nas se pojavilo nekoliko kompanija koje nude zaštitu i pomoć vozačima u nevolji, a jedna od najpopularnijih je svakako aplikacija VOZZi. Reč je o jedinstvenoj platformi za mobilne telefone, jer kao što rekosmo, ipak smo u 21. veku. Zahvaljujući njoj nema više nepotrebne papirologije, komplikovanih i dosadnih procedura, gubitka vremena u traženju servisera, jer najbliži serviser sada pronalazi vas. Nema više potrage za telefonom, zvanjem kol-centara i čekanja, ali i neizvesnosti koliko će vas usluga koštati. Aplikacija VOZZi se može besplatno preuzeti a njen sadržaj se može pregledati i bez registracije. Ko ima potrebu za nekom od usluga koje se nude, mora se registrovati.

Sistem funkcioniše tako da pronalazi najbližeg servisera koji uspostavlja vezu sa vozačem u nevolji a korisnik sve može pratiti na ekranu svog mobilnog telefona od toga ko dolazi, kada, koja mu je putanja, koliko će mu vremena biti potrebno i na kraju kolika je cena usluge. Ko nije član i nema neki od korisničkih paketa, uslugu može platiti gotovinom ili platnom karticom iz aplikacije. Korisnici nekog od VOZZi paketa pomoći na putu ne plaćaju ništa na licu mesta. Dakle i brzo i pouzdano jer se u sistemu nalazi preko 1.500 partnera. Zato nije zgoreg da razmišljate o tome da pomoć na putu držite uvek na mobilnom telefonu u vidu mobilne aplikacije, i da to posmatrate kao investiciju u bezbrižno putovanje, a ne kao trošak.

Pomoć i van granica Srbije

Kao i druge slične kompanije koje nude pomoć vozačima, i VOZZi u svojoj ponudi ima nekoliko različitih paketa, a najpopularniji su VOZZi RS i VOZZi Evropa. Kao što im i imena sugerišu, namenjeni su i koncipirani tako da pruže maksimalnu pomoć u našoj zemlji, odnosno, onima koji putuju po Evropi. Domaći paket VOZZi RS, između ostalog, nudi korisnicima dve brze popravke na mestu kvara. Ako je problem složeniji automobil i putnici se šlepuju do kuće. Tu je i jedno šlepovanje do 40 km, što se kaže „ako zatreba“. Dok traje popravka vozila, vozač i putnici odmaraju u hotelu a nakon nje, vozilo se čuva na parkingu partnera, odakle ćete nastaviti putovanje. Ukoliko vas maler zadesi van granica naše zemlje, na primer u Grčkoj, a imate paket VOZZi Evropa, takođete nemate razloga za brigu i nervozu. Pomoć stiže do vas bilo gde na starom kontinentu. Tu je brza popravka da vozač odmah nastavi putovanje, a ako je u pitanju ozbiljniji kvar, korisnik dobija šlepovanje do ovlašćenog servisa koji je u sistemu. Iznos popravke u servisu se pokriva do iznosa od 200 evra, a dok majstori rade, vozač i putnici mogu da odmaraju u hotelu. Vozaču koji ne želi popravku ili je ona iz nekog razloga onemogućena, automobil će biti odšlepan a on i putnici prevezeni do kuće. Ko žuri i želi dalje da nastavi sa putovanjem, VOZZi pokriva troškove putovanja vozom ili autobusom.

Prednosti za članove AutoDragstora

Slično kao i VOZZi i kompanija „Autoplaneta“ je vizionarski u septembru 2014. godine, pokrenula AutoDragstor, prvu platformu za onlajn prodaju auto-delova i opreme u našoj zemlji. Želja je bila da se višegodišnje iskustvo iz veleprodaje i maloprodaje prenese na novi nivo. Zahvaljujući strateškom partnerstvu sa firmom „Polcar“, jednom od tri najveće evropske kuće za distribuciju auto-delova, svi koji na neki način brinu o putničkim i lakim komercijalnim vozilima, dobilu su tako priliku da na jednom mestu od profesionalca sa višegodišnjim iskustvom, saznaju sve što ih interesuje o konkretnom proizvodu, da ga poruče i dobiju u najkraćem mogućem roku. U želji da svojim klijentima pruže dodatne pogodnosti AutoDragstor i VOZZi su partnerski osmilili novu uslugu, koja ne nudi jedan već dva benefita. Prvi je naravno izbor jednog od paketa za pomoć na putu koje nudi kompanija VOZZi, a drugi je kupovina rezervnih delova u AutoDragstoru. Svaki korisnik paketa tokom njegovog jednogodišnjeg trajanja ima mogućnost da nabavi rezervne delove ali i sve druge artikle iz ponude Auto Dragstora, uz popust od deset odsto. Popust se ne odnosi samo na artikle koji su u tom trenutku već na popustu.Ova beneficija se ostvaruje tako što prilikom kupovine paketa u aplikaciji VOZZi, klijent dobija kod za popust koji se unosi u polje sa nazivom „Iskoristi svoj VOZZi tiket“ na blagajni AutoDragstora. Važno je napomenuti da popust važi za neograničen broj kupovina, dakle ne samo za kupovinu delova kada vas automobil izda, već i kasnije tokom trajanja paketa možete kupiti druge potrošne delove i opremu uz značajnu uštedu.