%
×
Na kompletan asortiman kvačila i pratećih delova

*Popust se obračunava na kasi i važi samo za online porudžbine i za artikle koji nisu već na popustu

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Setovi za reparaciju

Setovi za reparaciju

po strani
4 proizvoda
Šifra QUIX120

QUIX120 je revolucionarni set koji sadrži dve specijalno dizajnirane vlažne maramice, namenjene za brzo i efikasno uklanjanje sitnih oštećenja i nečistoća sa površina vašeg vozila.

Ove maramice su idealne za uklanjanje različitih nedostataka, uključujući male ogrebotine na ručkama vrata, tragove od grančica ili ptica, fleke od boje i druge nečistoće koje mogu da se pojave na vašem vozilu tokom svakodnevne vožnje.

Širok spektar primena ovog proizvoda čini ga neophodnim dodatkom za svakog vlasnika vozila. Može se koristiti ne samo za automobile, već i za motocikle, bicikle i druge vrste vozila.

Jedna od ključnih prednosti QUIX120 je njegova praktičnost i jednostavnost korišćenja. Set je lako dostupan i može se koristiti u bilo kojem trenutku, bilo da ste kod kuće ili na putu. Osim toga, kompaktno pakovanje omogućava vam da ga nosite sa sobom gde god da idete.

Ne samo da ove maramice efikasno uklanjaju nečistoće sa površine vozila, već i štite boju i druge površine od daljih oštećenja. S njima, vaše vozilo će uvek izgledati besprekorno čisto i očuvano, bez obzira na uslove u kojima se nalazite.

Uz sve ovo, QUIX120 se lako uklapa u tradicionalni asortiman proizvoda za održavanje, kao i u sekcije namenjene dvotočkašima ili drugim vrstama vozila. Svestranost ovog proizvoda čini ga idealnim izborom za sve prodajne prostore, bilo da se radi o radnjama za automobile, moto-opremom ili prodavnicama za bicikle.

Kategorija Setovi za reparaciju
Proizvodjač SUMEX
Težina 80 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
500,86 RSD
Kupi
Šifra 5APTVC90180
Komplet za popravku rezervoara za gorivo se koristi za popravljanje rđe, uboda, pukotina i rupa. Neophodno je pripremiti površinu pre obavljanja popravki kako bi se sprečilo stvrdnjavanje smese. Na njega ne utiču gas ili gorivo i ne zahteva zavarivanje tokom procesa popravke.
Kategorija Setovi za reparaciju
Proizvodjač STORM
Težina 63 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.165,10 RSD
Kupi
Šifra 5APT90214
Komplet za popravku plastičnih rezervoara i hladnjaka - pogodan za popravku mikro-pukotina, rupa i curenja do 1/2 inča u prečniku. Ne zahteva ispuštanje tečnosti ili uklanjanje rezervoara. Kompletna popravka traje manje od 20 minuta. Nije pogodno za lepljenje sa polietilenom ili polipropilenskom plastikom.
Kategorija Setovi za reparaciju
Proizvodjač STORM
Težina 62 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.205,28 RSD
Kupi
Šifra QUIXX10
Sredstvo za uklanjanje ogrebotina sa farbanih površina na karoseriji vozila koje se odlikuje visokim nivoom efektivnosti. Namenjeno je za upotrebu na putničkim vozilima, karavanima, motorciklima ili plovnim objektima između ostalog. Garnitura sadrži 2 tube, jedna za izvođenje reparacije na ogrebotinama a druga za njihovo poliranje. Takođe, sadrži šmirglu sa nekoliko različitih granulacija i krpu za poliranje. Odlikuje se brzinom i jednostavnošću upotrebe. Sredstvo poseduje sertifikat izdat od strane sertifikacionog tela TÜV.
Kategorija Setovi za reparaciju
Proizvodjač SUMEX
Težina 90 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
1.692,74 RSD