Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA, a zatim pratite uputstva koja su Vam stigla na email adresu koju ste ostavili.

Proces kupovine


Prvi korak kod odabira tipskih proizvoda (delovi koji odgovaraju za određeni model vozila) je da u meniju PRETRAGA AUTO DELOVA  koji se nalazi u gornjem levom uglu izaberete PROIZVOĐAČA Vašeg vozila (Audi,Alfa Romeo,BMW…itd), zatim MODEL vozila i na kraju MOTOR koji vozilo nosi. Molimo Vas da ove podatke unosite tačno kako bi rezultat pretrage odgovarao za vaše vozilo.

Klikom na dugme PRETRAGA izlistavaju Vam se delovi koji odgovaraju za Vaše vozilo selektovani u tri glavne kategorije:

  • KAROSERIJA I PRATEĆI DELOVI u kojoj se nalaze sledeći delovi:karteri i prateći delovi,svetlosna oprema i prateći delovi,karoserijski i reparaturni delovi,delovi sistema za gorivo,branici i prateći delovi,prekidači i prateći delovi,patosnice i kadice gepeka,podizači prozora i prateći delovi,brave i prateći delovi,kopče i žabice,delovi brisača i prateći delovi,amortizeri hauba i gepeka,retrovizori i prateći delovi,metlice brisača…itd
     
  • DELOVI SISTEMA ZA GREJANJE I HLAĐENJE u kojoj se nalaze sledeći delovi:Hladnjaci vode,hladnjaci klime,hladnjaci grejanja,hladnjaci ulja,interkuleri,ventilator hladnjaka i prateći delovi,ventilator kabine,ekspanzione boce,propeleri ventilatora,kontrolne jedinice,visko kvačila,kompresori klime i prateći delovi,reostati,presostati,isparivači,čepovi hladnjaka,termostati,creva interkulera,delovi klima uređaja…itd
     
  • POTROŠNI DELOVI u kojoj se nalaze sledeći delovi:opruge amortizera,filteri,delovi motora i menjača,delovi upravljačkog Sistema I prateći delovi,kvačila i prateći delovi,električni delovi,delovi sistema za vešanje,delovi kočionog sistema,amortizeri i prateći delovi,delovi za zupčenje motota…itd

 

Takodje, postoji i horizontalni meni u kome se nalaze univerzalni delovi kao na primer: gume, ulja i tečnosti, auto oprema i kozmetika, bočni vetrobrani, akumulatori, krovni koferi i alati i oprema.

Svaki artikal ima obaveštenje da li je DOSTUPAN, opciju OBAVESTI ME KADA ARTIKAL BUDE DOSTUPAN (ako je nedostupan) gde ostavljanjem svoje email adrese Vi dobijate informaciju kada artikal ponovo bude na stanju ili ALTERNATIVNA KUPOVINA gde Vam se izlistavaju isti artikli ali drugih proizvodjača sa cenama.

Takodje, u gornjem levom uglu imate dugme KOMPLETAN KATALOG gde Vam se izlistavaju sve podgrupe delova, i ova opcija Vam znatno smanjuje vreme pretrage.

Kada ste završili sa odabirom, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.

Nakon toga, odaberite kurirsku službu i način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.

Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a Vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na email koji ste upisali stići će Vam potvrdni mail o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa Vaše porudžbine.

 

Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Vaš Autodragtor Tim