You are here

O nama

Iza web prodavnice Autodragstor stoji firma Autoplaneta zajedno sa svojim saradnicima i partnerima. U dosadašnjem poslovanju bili smo okrenuti isključivo saradnji sa pravnim licima, te smo rešili da svoju ponudu i iskustvo približimo i krajnjim kupcima.

Ideja se rodila u vidu želje da kombinovanjem naših asortimana kupcima ponudimo sve što im je potrebno za automobil i garažu.

Ovu ideju smo uspešno sproveli u delo i stvorili Autodragstor, online robnu kuću autodelova i opreme gde naši kupci mogu brzo, lako i sigurno, uz povoljne cene i iz udobnosti svog doma, da naruče sve što im je potrebno za njihov automobil.

VAŽNO Kupovina delova i opreme u ovoj prodavnici je namenjena fizičkim licima, ukoliko ste servis ili veleprodaja posetite Autoplaneta.rs

Iza web prodavnice Autodragstor stoji firma Autoplaneta, zajedno sa svojim saradnicima i partnerima.U dosadašnjem poslovanju bili smo okrenuti isključivo saradnji sa pravnim licima,te smo rešili da svoju ponudu i iskustvo približimo i krajnjim kupcima.

Ideja se rodila u vidu želje da kombinovanjem naših asortimana ,kupcima ponudimo sve sto im je potrebno za automobil i garažu.

Ovu ideju smo uspešno sproveli u delo i stvorili Autodragstor-online robnu kuću autodelova i opreme, gde naši kupci mogu brzo,lako i sigurno,uz povoljne cene i iz udobnosti svog doma,da naruče sve sto im je potrebno za njihov automobil.