kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Točkovi

Točkovi

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Proizvodjač
Cena
3 proizvoda
Šifra BLN0130
Billionaire gel za čišćenje guma sa visokim sjajem - Osvežava i pruža sjaj, Gel za gume, štiti, održava i hrani elastičnost gume, aroma gumenih bombona, 500ml Naš gel oporavlja i vraća sjaj gumama, pružajući besprekoran finiš sa spektakularnim sjajem, ostavljajući ih kao nove. Uživaj u karakterističnom mirisu gumenih bombona tokom svake primene.Osim što pruža sjaj, ovaj gel štiti i hrani elastičnost gume na tvojim pneumaticima. Formula je bez rastvarača i silikona, što obezbeđuje optimalnu negu. Uputstvo za Upotrebu: Nanesi malu količinu proizvoda na aplikator za gume i ravnomerno ga rasporedi po celoj površini pneumatika. Savet od Billionaire-a: Za postizanje savršenog sjaja na tvojim gumama, nanosi ga nakon svakog pranja. Zapamti da ga ne koristiš na vrućim gumama niti direktno na suncu.Zahvaljujući našim 100% sigurnim proizvodima, čuvaćete izgled svog vozila i očuvaćete njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire ti pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
Kategorija Točkovi
Proizvodjač SUMEX
Težina 720 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.347,24 RSD
Kupi
Šifra BLN0125
Billionaire čistač za aluminijumske Felne - Eliminiše tvrdokornu prljavštinu, jednostavna upotreba, aroma lizalice, 750ml Specijalno dizajniran za aluminijumske felne na vozilima, naš čistač briše prljavštinu od kočionog praha i nakupljenu nečistoću, ostavljajući tvoje felne potpuno čistim i blistavim uz slatku mirisnu aromu lizalice.Sa balansiranim pH i bez kiselina, naš proizvod neće oštetiti gume, staklo, plastiku, metal ili boju na felnama. Pruža efikasan proces čišćenja, lako se nosi sa tvrdokornom prljavštinom. Način upotrebe: Dobro promućkaj pre upotrebe. Ne nanositi na vruće felne ili direktno na sunce. Prskaj direktno na felnu, lagano trljaj i ostavi da deluje 1 do 2 minuta. Isperi vodom pod pritiskom. Savet od Billionaire-a: Za profesionalni završetak, preporučujemo da nakon nanošenja proizvoda koristiš četku za felne kako bi dosegao svaku površinu. Nakon završetka procesa, isperi vodom pod pritiskom. Zapamti, ključ za savršeno čišćenje je naneti, ukloniti i osušiti!Zahvaljujući našim 100% sigurnim proizvodima, čuvaćeš izgled svog vozila i očuvaćeš njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire ti pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
Kategorija Točkovi
Proizvodjač SUMEX
Težina 850 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.915,06 RSD
Kupi
Šifra BLN0120
Billionaire premium sprej za čišćenje felni - Sprej za čišćenje felni sa inovantnom formulom za uklanjanje nečistoće Naš proizvod uklanja čestice gvožđa, kočionu prašinu i nakupljenu prljavštinu na felnama vozila. Efikasno rastvara prljavštinu koja se nakupila tokom svakodnevnog korišćenja, ostavljajući felne potpuno čiste i sjajne. Dizajniran sa balansiranim pH i bez kiselina, naš proizvod ne utiče na komponente poput guma, stakala, plastike, metala ili boje na felnama. Proizvod vrši hemijsku reakciju kada dođe u dodir sa oksidima i nakupljenom prljavštinom na felnama, menjajući boju tokom procesa dekontaminacije. Način upotrebe: Dobro promućkaj pre upotrebe. Ne nanositi na vruće felne ili direktno na suncu. Prskaj direktno na felnu i ostavi da deluje 2 minuta. Posmatraj kako se sredstvo za čišćenje menja u ljubičastu boju dok rastvara prljavštinu. Isperi vodom pod pritiskom. Savet od Billionaire-a: Za profesionalni završetak, preporučujemo da nakon što se proizvod nanese i promeni boju, koristite četku za felne kako biste dosegli sve površine. Nakon završetka procesa, isperite vodom pod pritiskom. Zapamti, ključ za savršeno čišćenje je naneti, ukloniti i osušiti! Zahvaljujući našim proizvodima koji su 100% sigurni, čuvaćeš izgled svog vozila i očuvaćeš njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire ti pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
Kategorija Točkovi
Proizvodjač SUMEX
Težina 820 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
2.182,90 RSD
Kupi