Za proizvode koje poručite u online prodavnici www.autodragstor.rs možete odabrati:

 1. Click & Collect isporuku tj. besplatnu isporuku na adresi Autoplaneta d.o.o., Bulevar JNA 33a, 11222 Beograd.
 2. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina po važećem cenovniku kurisrske službe. 

 

CLICK & COLLECT

Click&Collect Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na adresi Autoplaneta d.o.o., Bulevar JNA 33a, 11222 Beograd.

Da biste porudžbinu preuzeli u našem maloprodajnom objektu, proizvode treba da kupite na sajtu www.autodragstor.rs tako što ćete:

 1. Odabrati Način dostave - Click&Collect
 2. Odabrati Način plaćanja - Platnom karticom ili Platnom karticom Mastercard (ova opcija preuzimanja je dostupna samo kod plaćanja kreditnom karticom na sajtu).
 3. Potvrditi porudžbinu
 4. Obaviti plaćanje karticom na strani banke (saznajte više)
 5. Dobiti potvrdu o uspešnom kreiranju porudžbine i o uspešnoj rezervaciji sredstava na kartici
   

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje. 
Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba koju birate u korpi (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 011/635-0666 ili putem email-a reklamacije@autodragstor.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 


Cena Click & Collect isporuke

Click & Collect isporuka je BESPLATNA

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

CENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 6000 RSD.Za porudžbine ispod 6000 RSD važi sledeći cenovnik:

 

 • Do 0.5kg cena isporuke je 250 RSD
 • Od 0.5-1kg cena dostave je 280,00 RSD
 • Od 1-2kg cena dostave je 340,00 RSD
 • Od 2-5kg cena dostave je 440,00 RSD
 • Od 5-10kg cena dostave je 490,00 RSD
 • Od 10-20kg cena dostave je 560,00 RSD
 • Od 20-30kg cena dostave je 770,00 RSD
 • Nakon 30kg cena isporuke je 810 RSD i svaki naredni KG se obracunava 22,00 RSD/KG
 • Cena dostave šoferšajbni zbog povećanog rizika iznosi 1200,00 RSD

 

Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

Vaš Autodragstor Tim