%
×
Na kompletan asortiman hladnjaka vode,ulja i interkulera

*Popust se obračunava na kasi i važi samo za online porudžbine i za artikle koji nisu već na popustu

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Najčešća pitanja

Autodragtor u svojoj ponudi ima veliki asortiman auto delova za putnička, dostavna i laka teretna vozila. Svi tipski delovi su podeljeni u tri glavne kategorije: karoserija i prateći delovi, delovi sistema za grejanje i hladjenje i potrošni delovi. Takodje, u našoj ponudi možete naći i sve prateće delove koji su Vam potrebni za vozilo i garažu.

Autodragstor ima aplikaciju i kupovinom preko nje ostvarujete dodatni popust. Klikom na link možete preuzeti aplikaciji za Android i za IOS.

Preko nove Auto Dragstor aplikacije od sada možeš brže i lakše da poručiš delove za svoj automobil. 

Preuzmi aplikaciju na:

Google Play Store: bit.ly/3PQri8O

Apple App Store: apple.co/3R5pmun

Huawei AppGallery: bit.ly/3wtLQ0l

 

Radno vreme Podrške kupcima je od ponedeljka do petka od 08-19h, i subotom od 09-14h. Radno vreme online prodavnice je 24/7.

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takodje možete nam poslati informacije na naš mejl prodaja@autodragstor.rs i mi cemo ih korigovati za Vas.

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge lične podatke, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo Vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na email reklamacije@autodragstor.com. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko naše online prodaje su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zameniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, naša prodavnica ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.U slučaju da je oštećenje nastalo u transportu dužni ste da napravite zapisnik sa kurirom koji Vam je isporučio proizvod,i isti pošaljete nama na email reklamacije@autodragtor.rs

Postoji mogućnost za slanje robe van granica Republike Srbije za robu koja je plaćena kreditnim karticama.

Za sve porudžbine čiji je iznos veći od 6000 RSD dostava robe na kućnu adresu je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 6000 RSD, cena isporuke se obračunava po cenovniku kurirske službe.

Svoju narudžbinu možete platiti na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa i MasterCard kartice Banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.Više detalja možete pogledati OVDE.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, American Expres ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Više detalja možete pročitati OVDE.

Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine, pozivom na broj telefona 011/635 0666 ili slanjem emaila na prodaja@autodragstor.rs.

Ukoliko želite da dobijeni artikal reklamirate molimo Vas da pročitate kako da to uradite OVDE.

Na dan isporuke stići će Vam poruka od kurirske službe da ćete tog dana imati isporuku od Auto Dragstora i pola sata pre isporuke će Vas kurir kontaktirati kako bi proverio da li ste na adresi.

Kurirska roba isporučuje robu svakog radnog dana od 08-18h. Roba poručena preko Click&Collect opcije na sajtu može se preuzeti svakog radnog dana od 08-19h, i subotom od 09-14h.

Ukoliko kurir ne bude u mogućnosti da obavi isporuku jer niste na adresi dobićete poruku da isporuka nije izvršena sa telefonom kurirske službe putem koga možete dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.

Potrebno je da kliknete na link Prijavite se, a zatim na link, Zaboravili ste lozinku? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu email adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.

Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate pozivom na broj telefona 011/635 0666 i mi ćemo poručiti za Vas.

  • ako se odlučite za kupovinu robe kod nas, obezbedićemo Vam povrat PDV-a (poreza).
  • plaćanje možete izvršiti kreditnim karticama
  • povraćaj PDV-a za strane državljane

Potreban je obrazac REF 4 koji kupac dobija prilikom plaćanja robe u našoj prodavnici u tri primerka.

Obrazac REF 4 je namenjen ispisu formulara za povraćaj poreza za strane kupce na Obrascu REF 4.

Prilikom plaćanja robe, kupac plaća iznos u celosti, tj. sa PDV-om.

Kupac je obavezan da prilikom prelaska granice tj. izlaska iz naše zemlje, overi REF 4 obrazac na carini, u periodu od 3 meseca od datuma kupovine.

U vremenskom periodu od šest meseci, od datuma kupovine, kupac, ukoliko želi da povrati PDV, mora ući u zemlju i donese 1 overen primerak (1 primerak zadržava carina, drugi je za kupca) u prodavnicu u kojoj je obavljena kupovina. Prodavac će vratiti novac za celokupni iznos pdv-a.

Kupac je obavezan, da se pre svog dolaska ,najavi par dana ranije prodavnici u kojoj je izdat REF 4 obrazac, putem emejla ili telefonom. Tom prilikom, potrebno je da radnji pošalje sken svog pasoša i overen REF 4 obrazac od strane carine, radi provere.

Minimalni iznos vrednosti kupljene robe za koju se može izdati REF 4 obrazac je 150 eura, obračunat na dan kupovine po važećem kursu NBS. Preuzmi obrazac REF 4