%
×
Na kompletan asortiman hladnjaka vode,ulja i interkulera

*Popust se obračunava na kasi i važi samo za online porudžbine i za artikle koji nisu već na popustu

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Blog
14.06.2022.

Autodragstor loyalty klub

 

Autodragstor loyalty klub programom nagrađujemo vernost i poverenje naših kupaca brojnim pogodnostima za još ugodniju i pristupačniju kupovinu.

Ko može postati korisnik Autodragstor loyalty klub kartice?

Korisnik Autodragstor loyalty klub kartice može postati svaka punoletna osoba koja popuni pristupnicu putem web shopa www.autodragstor.rs ili obrasca u maloprodajnom objektu.

Kako postati član Autodragstor loyalty klub programa putem web shopa?

  1. Poseti naš web shop na adresi www.autodragstor.rs.
  2. Prilikom registracije zaberi opciju: “Želim da postanem član Autodragstor loyalty programa i ostvarim dodatne pogodnosti''

    3.Tada će na Vaš email stići obaveštenje da ste uspešno pristupili Autodragstor loyalty programu sa brojem Vaše Autodragstor klub kartice.

Kako postati član Autodragstor loyalty programa u maloprodajnom objektu?

U našem maloprodajnom objektu koji se nalazi na adresi Bulevar JNA 33a,11222 Beograd možete pronaći pristupnicu, odnosno liflet koji je potrebno ispuniti. Nakon ispunjavanja liftleta imate mogućnost da izaberete da li želite izradu fizičke ili digitalne Autodragstor klub kartice.

Kako koristiti Autodragstor klub karticu?

Karticu možete koristiti prilikom kupovine u maloprodajnom objektu  ili na web shop-u www.autodragstor.rs. Prilikom kupovine na web shopu neophodno je biti prijavljen i automatski će Vam se na blagajni upisivati Vaš broj Autodragstor klub kartice i shodno kategoriji u kojoj se nalaziti obračunavati popust.Popust se ne odnosi na artikle koji su već na popustu.

Pogodnosti Autodragstor klub loyalty kartice

Na Autodragstor klub kartici koju dobijaš beleže se i sabiraju sve naredne kupovine. Prilikom registracije dobija se status Normal.Kupovinom preko 10.001-20.000RSD stiče se pravo na kategoriju Bronzani Grand Prix i ostvaruje se popust od 5%,od 20.001-50.000RSD stiče se pravo na Silver Grand Prix karticu te pravo na popust od 10%. Kupovinom preko 50.001RSD stičete pravo na Gold Grand Prix klub karticu i popust od 15%.

Bonitetni period u kojem se sabiraju vrednosti kupovine traje jednu godinu i računa se od datuma pristupa Autodragtor klub loyalty pragramu.Dva puta godišnje se radi presek stanja kupovine i dobijate sistemski mejl kojim Vas obaveštavamo o Vašem statusu.Takodje,15 dana pre isteka kalendarske godine obaveštavamo Vas o statusu ,kategoriji koju ste ostvarili  i ako je potrebno o dodatnoj kupovini kako bi zadržali trenutni status.

 

Gde možete iskoristiti popuste?

Stečeni popust možete iskoristiti prilikom kupovine na web shopu www.autodragstor.rs i u prodajnom objektu Autoplaneta d.o.o. Popust se ne obračunava na artikle koji su na akciji i imaju već sniženu cenu.Popust se može koristiti na neograničeni broj kupovina.

 

Gubitak Autodragstor loyalty klub kartice

U slučaju gubitka ili krađe Autodragstor loyalty klub kartice korisnik je obavezan prijaviti nestanak iste na broj telefona +381 11 635 0666. Nakon toga, korisniku će se dodeliti nova zamenska kartica na koju će biti prenete sve do tada ostvarene pogodnosti.

Budi u toku s najnovijim informacijama

Potpisivanjem pristupnice postaješ korisnik Autodragstor loyalty klub kartice, usaglašavaš se sa svim uslovima navedenih pravila te pristaješ da primaš promotivne i informativne materijale Autodragstor internet prodavnice.Za sva dodatna pitanja, možeš nas kontaktirati putem broja +381 11 635 0666.

 

Opšti uslovi za izdavanje i upotrebu programa lojalnosti

  1. Uslovi definišu izdavanje i upotrebu kartica lojalnosti, čiji je izdavalac i vlasnik Autodragstor internet prodavnice koja je u vlasništvu Autoplaneta d.o.o. Beograd,Bulevar JNA 33a, matični broj: 20938811, PIB: 108139721.
  2. Korisnik kartice je punoletno lice, koje je popunilo pristupnicu za dobijanje kartice lojalnosti, koja je dostupna na veb-stranici www.autodragstor.rs ili popunila obrazac u maloprodajnom objektu.
  3. Prodaja robe u okviru programa lojalnosti predstavlja poseban prodajni podsticaj gde Autodragstor internet prodavnica pod jasno definisanim uslovima određenim pogodnostima nagrađuje kupce za njihovu vernost.
  4. Nakon registracije kupac dobija Autodragstor klub karticu karticu lojalnosti, na kojoj mu se beleže i sabiraju naredne kupovine
  5. Korisnik Autodragstor klub kartice ostvaruje popust i kategorije u sledećem iznosu:

Grand Prix Normal  0% popusta na vrednost kupovine u iznosu do 10.000 RSD.

          Grand Prix Bronze  5% popusta na vrednost kupovine u iznosu od 10.001-20.000 RSD.

          Grand Prix Silver 10% popusta na vrednost kupovine u iznosu od 20.001-50.000 RSD.

           Grand Prix Gold 15% popusta na vrednost kupovine preko 50.001 RSD

  1. Navedeni popusti se mogu iskoristiti za celokupan asortiman Autodragstor internet prodavnice sem artikla koji su već na popustu.
  2. Bonitetni period u kome se sabiraju vrednosti kupovine traje jednu godinu i računa se od datuma izdavanja kartice. U toku trajanja kartice može se izvršiti neograničen broj kupovina.
  3. Kartica lojalnosti se izdaje na ime i samo je ovlašćeni korisnik može koristiti i ostvarivati popust po tom osnovu.

9.   Ukoliko karticu lojalnosti ne koristi ovlašćeni korisnik, čije je ime naznačeno na          kartici, popust neće biti obračunat, a ukoliko postoje učestali pokušaji nepravilnog korišćenja kartice lojalnosti,Autodragstor zadržava pravo da karticu lojalnosti blokira, nakon upućenog upozorenja korisniku kartice.

10.  Ukoliko je kartica lojalnosti ukradena ili oštećena, korisnik je dužan da javi Autodragstor-u, na mejl podrska@autodragstor.rs, nakon čega će mu konkretna kartica biti blokirana, a nakon popunjenog zahteva, biti izdata nova kartica.

  1. Ukoliko Autodragstor primeti da se kartica koristi neovlašćeno ili da je došlo ili dolazi do zloupotrebe kartice, ima pravo da konkretnu karticu blokira.

Autodragstor zadržava pravo izmene uslova korišćenja, što korisnik može proveriti pregledom uslova korišćenja na veb stranici www.autodragstor.rs

  1. Podaci o ličnosti korisnika kartice se obrađuju u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, što je definisano Politikom privatnosti Autodragstor internet prodavnice.
  2. Autodragstor internet prodavnica napominje da se kupovine na karticu lojalnosti ne mogu ubeležiti naknadno, već samo tokom stvarnog procesa kupovine. Navedeno pravilo važi i prilikom poručivanja na webshop-u. Broj  kartice lojalnosti se na web shopu automatski unosi i obračunava popust.Kod kupovine u maloprodajnom objektu treba pokazati karticu pre plaćanja kako bi se popust blagovremeno obračunao jer naknadni unos nije moguć.
  3. Ako korisnik nije uspeo kupovinom u sledećoj godini da odži status koji je imao on se automatski vraća u kategoriju koja je ispod njegovog trenutnog statusa

 

Anti-spam zaštita