%
×
Na kompletan asortiman kvačila i pratećih delova

*Popust se obračunava na kasi i važi samo za online porudžbine i za artikle koji nisu već na popustu

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Dijagnostička oprema

Dijagnostička oprema

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Proizvodjač
Cena
54 proizvoda
Šifra RC10APT

Model RC-10 baterijskog punjača marke Konnwie opremljen je brzim punjačem od 10 ampera: 12V 10 ampera i 24V 5 ampera, sa sposobnošću brzog punjenja u sedam faza, što je znatno brže od automatskih punjača od 8 ampera ili 5 ampera. Namenjen je punjenju ili popravci svih 12-voltnih i 24-voltnih olovnokiselinskih baterija koje se koriste u automobilima, brodovima, vozilima za plovidbu, motociklima, traktorima, čamcima, itd., uključujući AGM, GEL, SLA i poplavljene tipove.

RC-10 alat za popravku baterija poseduje funkciju popravke baterija kako bi rešio probleme starenja baterija. On je sposoban da detektuje sulfaciju i stratifikaciju kiseline, a zatim obnavlja izgubljenu performansu baterije primenom impulsnog napona i struje određene frekvencije. Ova funkcionalnost omogućava produženje životnog veka baterija i poboljšava njihovu efikasnost.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 400 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
4.392,58 RSD
Šifra KW681APT

KONNWEI KW681 je svestran uređaj koji funkcioniše kao čitač koda za CHECK ENGINE i tester baterije za 6V i 12V vozila. Ovaj obd2 skener ne samo da može čitati podatke uživo, poput informacija o O2 senzoru, podataka o zaleđenom okviru, podataka o monitoru na vozilu, isključiti CHECK ENGINE svetlo (MIL), očistiti kodove i resetovati monitore, već i pruža sveobuhvatnu analizu zdravlja baterije, omogućavajući vam da unapred saznate njen status pre nego što se isprazni.

Sa mogućnošću testiranja svih vrsta 6V i 12V baterija uključujući obične, AGM pločaste, AGM spiralne ili gel baterije, KW681 pruža celovitu analizu zdravlja baterije i podršku za testiranje sistema pokretanja, punjenja, alternatora i startera. Uz prikaz stvarnih podataka uživo ili napona u obliku grafikona, ovaj alat omogućava fokusiranje na bilo koji sumnjivi ili simptomatski podatak i reprodukciju stvarnih PID podataka iz elektronskog kontrolnog modula. S velikim TFT ekranom i jednostavnim tasterima za pristup stanju emisije i prikaz talasne forme baterije jednim klikom, KW681 je kompatibilan sa većinom vozila proizvedenih od 1996. godine i novijih, uključujući benzinske i dizel automobile, SUV-ove i lakše kamione u SAD-u. Osim toga, KW681 funkcioniše kao tester pokretača i alternatora, pružajući sveobuhvatan pregled stanja sistema pokretanja i punjenja vozila.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 500 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
7.499,52 RSD
Kupi
Šifra KW870APT

KONNWEI KW870 - Unapređeni OBD2 Scanner i tester baterije za automobile

Karakteristike:

 1. Unapređeni OBD2 Scanner:

  • Čita trenutne podatke senzora kiseonika, podatke u zamrznutom okviru, podatke o testiranju na vozilu.
  • Isključuje CHECK Engine Light (MIL), čisti kodove i resetuje monitore.
  • Prikazuje informacije o vozilu (VIN, CID i CVN).
  • Pruža ukupnu analizu zdravlja baterije i pomaže u ranom prepoznavanju problema pre nego što se baterija isprazni.
 2. Tester Baterije za Automobile:

  • Testira sve 6V i 12V baterije (100-2000CCA), uključujući obične olovo-kiseline, AGM ravne ploče, AGM spiralne i gel baterije.
  • Pruža analizu zdravlja baterije i pomaže u ranom prepoznavanju problema.
  • Podržava testiranje sistema pokretanja, punjenja, alternatora i startera.
 3. Prikaz Živih Podataka i Napona u Grafikonu:

  • Prikazuje žive podatke senzora vozila u realnom vremenu, uključujući promene napona.
  • Omogućava fokusiranje na određene parametre podataka i reprodukciju stvarnih PID podataka iz elektronskog kontrolnog modula.
 4. Jednoklik I/M Pripravnost/Talasni Oblik:

  • Veliki TFT kolor ekran i tasteri za jednostavan pristup statusu emisija i talasnom obliku baterije jednim klikom.
  • Indikatori crveno-žuto-zeleno direktno prikazuju status automobila.
 5. Rad na Većini Vozila:

  • Radi na većini vozila proizvedenih od 1996. godine i novijih, kako u SAD-u, tako i uvoznim, uključujući benzin i dizel (OBDII & CAN).
 6. Testiranje Startera i Alternatora:

  • Osim što je odličan tester opterećenja baterije, KW870 takođe testira uslove pokretanja alternatora i punjenja startera.

KW870 je savršena kombinacija dijagnostičkog alata i testera baterije, pružajući sveobuhvatne informacije o zdravlju automobila i baterije. Idealan je za otkrivanje problema pre nego što postanu ozbiljni, omogućavajući sigurno i odgovorno upravljanje vozilom.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 750 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
9.374,40 RSD
Kupi
Šifra KW510APT

KONNWEI KW510 je profesionalni 3-u-1 uređaj koji kombinuje funkcije testera baterije, punjača, održavača (pulsno popravljanje), trickle punjača i desulfatora. Veliki kolor LCD ekran i dugmad za operaciju čine ga praktičnijim u poređenju sa sličnim proizvodima. Savršen je poklon za praznike!

Precizan tester baterije KW510 pruža sveobuhvatan uvid u zdravlje baterije proverom njenog naboja, unutrašnjeg otpora, čime vam govori da li baterija treba biti napunjena. Takođe, ovaj tester baterije sprovodi testiranje sistema paljenja i punjenja, kao i testiranje alternatora automobila.

Potpuno automatski punjač baterija može puniti baterije sa naponom većim od 2 volti, sa maksimalnim izlazom od 12 volti i 5 ampera. KW510 ne samo da puni baterije, već koristi i najnoviju tehnologiju pulsno popravljanje. Jednim klikom može popraviti bateriju i automatski detektovati sulfaciju i stratifikaciju kiseline kako bi baterije povratio u život i obnovio njihove performanse.

KW510 može testirati, puniti i popravljati sve 12-voltne olovno-kiseline baterije kapaciteta od 100 do 2000CCA, uključujući regularne, AGM ravne ploče, AGM spiralne ili gel baterije. Idealno je sredstvo za dijagnostikovanje baterija u automobilima, brodovima, kosilicama i drugim vozilima.

Sigurnost punjenja ima najveći prioritet! Pored pametne temperaturne kompenzacije koja se prilagođava svim klimama i automatski prebacuje na režim niskog strujnog režima nakon potpunog punjenja, KW510 takođe podržava do 8 vrsta zaštite, uključujući zaštitu od obrnutog polariteta, preopterećenja, prekoračenja struje, pregrevanja, zaštite od požara, kratkog spoja itd.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 350 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
6.736,18 RSD
Kupi
Šifra KW520APT

 

KONNWEI KW520 je profesionalni trostruki tester akumulatora za automobile koji kombinuje funkcije testiranja opterećenja, punjača akumulatora i održavanja akumulatora. Sa samo jednim uređajem možete efikasno rešiti širok spektar problema s akumulatorima, štedeći vam vreme i troškove dijagnostike. Ovaj visokoprecizni tester omogućava analizu ključnih podataka o akumulatoru, uključujući napon, unutrašnji otpor, kapacitet hladnog paljenja i AH, pružajući tačne rezultate i olakšavajući brži i precizniji popravak vozila. Sa velikim LCD ekranom od 2,4 inča, višejezičnom opcijom i 5 nivoa zaštite, KW520 je sveobuhvatan alat za održavanje akumulatora sa doživotnom besplatnom podrškom i 1-godišnjom garancijom.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 650 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
7.774,06 RSD
Kupi
Šifra KW890APT

KW890 Dijagnostički alat za automobil - Ekonomično i efikasno dijagnostikovanje vozila

Najbolji na Tržištu: KW890 čitač kodova ističe se na tržištu svojim korisnički prijateljskim dijagnostičkim interfejsom i optimizovanim algoritmom softvera, čime dijagnostika postaje 2-3 puta brža u odnosu na druge OBD2 skenere. Ovaj uređaj ima ekran u boji od 2,8 inča i grafiku za analizu senzora u stvarnom vremenu, omogućavajući korisnicima brzo identifikovanje problema sa senzorima u sekundama. Paket uključuje i produžni (59') dijagnostički kabl, pružajući fleksibilnost za dijagnostikovanje automobila i van vozila.

Univerzalna kompatibilnost i jednostavna upotreba: Ovaj dijagnostički alat podržava sve OBDII protokole, uključujući ISO 9141, KWP2000, SAE J1850, CAN, J1850 VPW i J1850 PWM. Kompatibilan je sa svim vozilima proizvedenim posle 1996. godine širom sveta. Sekcija za detekciju baterije može identifikovati baterije u opsegu od 6-12V, uključujući akumulatore. Korišćenje KW890 je bezbedno i jednostavno - jednostavno ga priključite u OBD II priključak u vašem automobilu, upalite paljenje i spremni ste za dijagnostiku. Nisu potrebne dodatne baterije niti kompleksne instalacije aplikacija.

Nije samo isključivanje kontrolne lampe motora: Za razliku od drugih jeftinih skenera za dijagnostiku automobila, KW890 OBDII čitač kodova obuhvata puni OBDII/EOBD dijagnostičkih funkcija za sistem motora. O2 testovi senzora, testovi EVAP sistema i testovi monitora na-bord omogućavaju potpunu kontrolu nad radnim statusom vašeg vozila. Grafički i numerički prikaz podataka u stvarnom vremenu pomaže u identifikaciji problema sa senzorima. (Napomena: ova funkcija se odnosi samo na sistem MOTORA).

KW890 predstavlja ekonomično i korisnički orijentisano rešenje kako za entuzijaste, tako i za profesionalne tehničare, pružajući pouzdan i efikasan način za dijagnostikovanje problema sa vozilom.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 750 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
10.740,38 RSD
Kupi
Šifra KW880APT

KONNWEI KW870 - Unapređeni OBD2 skener i tester baterije (6V i 12V)

KONNWEI KW870 je svestrani dijagnostički alat namenjen kako dijagnostici motora tako i analizi zdravlja akumulatora. Ovaj uređaj kombinuje funkcije OBD2 skenera i testera baterija, pružajući sveobuhvatno rešenje za održavanje vozila. Evo ključnih karakteristika:

 1. Čitač koda za proveru motora:

  • Čita podatke uživo senzora kiseonika, podatke zamrznutog ekrana i podatke testa ugrađenih monitora.
  • Gašenje lampice za proveru motora (MIL) i brisanje dijagnostičkih koda (DTC).
  • Izdvaja osnovne informacije o vozilu kao što su VIN, CID i CVN.
 2. Tester akumulatora za automobilske baterije:

  • Testira 6V i 12V baterije kapaciteta od 100 do 2000CCA.
  • Kompatibilan sa različitim vrstama baterija, uključujući obične poplavljene, AGM ravne ploče, AGM spiralne, i gel baterije.
  • Pruža analizu opšteg zdravlja baterije, pomažući korisnicima da anticipiraju potencijalne probleme pre otkazivanja baterije.
 3. Testiranje sistema pokretanja i punjenja:

  • Procena sistema pokretanja i punjenja vozila.
  • Sprovodi testove alternatora i startera kako bi se osigurala optimalna performansa.
 4. Prikaz podataka uživo pomoću grafikona:

  • Prikazuje podatke senzora vozila uživo sa promenama napona u stvarnom vremenu u oba grafičkog i numeričkog formata.
  • Omogućava korisnicima fokusiranje na određene podatke i reprodukciju stvarnih PID (Identifikator Parametra) podataka iz elektronskog kontrolnog modula.
 5. Jedno-dugme za I/M spremnost/grafikon:

  • Veliki TFT kolor ekran sa prečicama za brz pristup I/M spremnosti i grafikonu baterije.
  • Indikator Crveno-Žuto-Zeleno pruža jasnu vizuelnu reprezentaciju statusa vozila.
 6. Široka kompatibilnost vozila:

  • Radi na većini vozila na benzin ili dizel proizvedenih od 1996. godine pa nadalje (OBDII i CAN) koji se nalaze u SAD.
  • Kompatibilan sa različitim tipovima vozila, uključujući putničke automobile, SUV-ove i lake kamione.
 7. Poklon paket:

  • KW870 dolazi u paketu za poklon i uključuje OBD2 skener, OBD2 kabl i korisnički priručnik.

KONNWEI KW870 je moćan i jednostavan za korišćenje alat pogodan kako za profesionalne mehaničare tako i za ljubitelje automobila. Njegova kombinacija OBD2 funkcionalnosti i testiranja baterija čini ga vrednim resursom za sveobuhvatnu dijagnostiku i održavanje vozila.


Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 750 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
10.445,76 RSD
Kupi
Šifra 1APT63434
Praktični, adapter sa 14 pinskog na OBD konektor. Napravljen od kvalitetne plastike.
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač Carmotion
Težina 110 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
1.316,44 RSD
Šifra KW208APT

KONNWEI KW208 12V tester automobilskih baterija pruža efikasnu analizu ključnih podataka vozila, uključujući napon, unutrašnji otpor, hladan start amp, kapacitet AH, zdravlje baterije i status punjenja. Sa preciznim rezultatima i sposobnošću prikaza tekstualnih i grafičkih informacija, omogućava brze i tačne dijagnoze, čime vozačima pruža mogućnost samostalne procene stanja svoje automobilske baterije. Sa podrškom za različite tipove baterija i dodatnim funkcijama poput snimanja i reprodukcije podataka, ovaj tester je koristan alat za dijagnostiku i održavanje vozila.

Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač CAR 888 ACCESSORIES
Težina 250 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
3.883,68 RSD
Kupi
Šifra KW210APT

KW210 Tester akumulatora koristi najsavremeniju tehnologiju provođenja testova na svetu kako bi lako, brzo i tačno merio stvarnu sposobnost hladnog paljenja vozila, zdravstveno stanje samog akumulatora, kao i uobičajeni kvar sistema pokretanja i punjenja vozila. To može pomoći osoblju za održavanje da brzo i tačno pronađe problem, čime se postiže brz popravak vozila.

 1. Testira sve akumulatore za paljenje vozila, uključujući obične akumulatore, AGM ravne ploče, AGM spiralne akumulatore i gel akumulatore, itd.
 2. Direktno detektuje akumulatore sa lošim ćelijama.
 3. Ima zaštitu od obrnutog polariteta; obrnuto povezivanje neće oštetiti tester niti uticati na vozilo i akumulator.
 4. Direktno testira akumulator bez potrebe za potpunim punjenjem pre testiranja.
 5. Standardi testiranja pokrivaju većinu svetskih standarda za akumulatore, kao što su CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, SAE i GB.
 6. Podržava više jezika. Korisnik može odabrati različite jezike, uključujući kineski, japanski, engleski, francuski, španski, nemački, ruski, italijanski, portugalski, poljski i holandski.
 7. Može se preneti zabeležene podatke sa testiranja na računar (Windows).
 8. Besplatno doživotno ažuriranje putem alata za ažuriranje BTLINK sa sajta www.konnwei.com. Za sve ponude ili probleme, dobrodošlo je kontaktiranje putem e-pošte: konnwei01@konnwei.com.

1.2 Funkcije proizvoda KW210 tester akumulatora ima sledeće funkcije: testiranje akumulatora, testiranje paljenja, testiranje punjenja i druge dodatne funkcije. Testiranje akumulatora ima za cilj analiziranje zdravstvenog stanja akumulatora kako bi se izračunala stvarna sposobnost hladnog paljenja akumulatora i stepen starenja, pružajući pouzdane analitičke dokaze za testiranje i održavanje akumulatora. Može obavestiti korisnika da zameni akumulator unapred kada akumulator ostari.

Testiranje paljenja se koristi za testiranje i analiziranje startnog motora. Testiranje stvarne potrebne struje i napon pokretanja motora pomaže u utvrđivanju da li starter pravilno funkcioniše ili ne. Ako dođe do kvara pokretanja, to može prouzrokovati povećanje obrtnog momenta prilikom pokretanja, ili trenje rotora pokretanja motora može generisati povećano trenje samog pokretača motora.

Testiranje punjenja je namenjeno proveri i analiziranju sistema punjenja, uključujući generator, ispravljač, dioda ispravljača, itd. Ovo pomaže u utvrđivanju da li je izlazni napon generatora normalan, da li dioda ispravljača pravilno radi, i da li su prisutni problemi koji mogu dovesti do prekomernog punjenja ili nepotpunog punjenja akumulatora, što može prouzrokovati brzu štetu na akumulatoru i znatno skratiti vek trajanja drugih uređaja koji se napajaju.

1.3 Tehnički parametri

 1. Opseg merenja hladnog paljenja

Standard merenja | Opseg merenja CCA | 100-2000 BCI | 100-2000 CA | 100-2000 MCA | 100-2000 JIS | 26A17-245H2 DIN | 100-1400 IEC | 100-1400 EN | 100-2000 SAE | 100-2000

 1. Opseg merenja napona 8-16V DC

1.4 Zahtevi radnog okruženja

Radna temperatura | 0°C - 50°C (32°F - 122°F) Primenjuje se u proizvodnji automobila, auto-mehaničarskim i popravnim radionicama, fabrikama akumulatora za automobile, distributerima akumulatora za automobile i obrazovnim organizacijama, itd.

 1. Informacije o proizvodu 2.1 Opis alata

DUGME ZA POMERANJE GORE: Pomeranje kursora gore za izbor DUGME ZA POMERANJE DOLE: Pomeranje kursora dole za izbor DUGME ZA POTVRDU: Potvrđuje izbor (ili radnju) iz menija DUGME ESC: Vraća se na prethodni meni Mini-USB port: Povezuje se sa računarom radi štampe i ažuriranja

2.2 Tehnički podaci proizvoda

 1. Ekran: LCD
 2. Radna temperatura: 0°C - 50°C (32°F - 122°F)
 3. Temperatura skladištenja: -20°C - 70°C (-4°F - 158°F)
 4. Napajanje: Dobijeno preko kabla sa automobilskog akumulatora
 5. Dimenzije

Dužina | Sirina | Visina 140mm (5.51") | 80mm (3.15

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 400 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
4.981,82 RSD
Šifra KW600APT

【ŠTA VAM JE POTREBNO】Da li ste umorni od trošenja novca i vremena na skupe mehaničare za redovne provere tokom hladne zime? Želite li ispravno sami dijagnostikovati bateriju vašeg automobila? KW600 tester automobilske baterije je upravo ono što vam treba, a jedini je tester baterije koji ima ekran u boji! 【TAČNA MERENJA】Ovaj profesionalni tester automobilske baterije pruža tačnost podataka do 99%, izračunava sposobnost hladnog pokretanja baterije i stepen starenja, pomaže vam da unapred znate status baterija radi bržeg i preciznijeg popravka automobila kako biste izbegli dosadne kvarove baterije. 【ŠIROKA KOMPATIBILNOST】KW600 dijagnostički tester za automobilske baterije može raditi sa svim 12V 100-2000CCA baterijama, uključujući obične poplavljene baterije, AGM ravne ploče, AGM spirale, kao i GEL baterije, kao što su baterije za automobile, marine, čamce, motocikle, solarne baterije, itd. 【ČITANJE PODATAKA】KONNWEI KW600 12V tester automobilske baterije može efikasno analizirati i prikazati važne podatke o automobilu kao što su napon, unutrašnji otpor, hladno pokretanje, zdravlje baterije i status punjenja. 【DODATNE FUNKCIJE】KW600 tester opterećenja automobilske baterije prikazuje rezultate testa tekstualno i grafikonom, prikazujući i stvarni napon baterije u obliku talasa. Sa inteligentnim 2,4-inčnim LCD ekranom i visokokvalitetnim STM-32 glavnim čipom, lako se čita i brže radi! Osim toga, KW600 takođe podržava servis doživotnog ažuriranja softvera.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 400 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
5.544,29 RSD
Kupi
Šifra KW650APT

【Tester baterije za 6 i 12v】KW650 može testirati sve baterije od 6V i 12V sa kapacitetom od 100-2000CCA, uključujući redovne poplavljene, AGM ravne ploče, AGM spirale ili gel baterije. Savršen alat za dijagnostiku automobilskih baterija za vozila poput automobila, brodova, traktora za košenje travnjaka, itd. 【Analiza talasa jednim pritiskom】Exkluzivna funkcija na KW650 analizatoru baterije je analiza naponskog talasa. Za početnike, pomaže u praćenju promena napona u realnom vremenu kako bi se pronašao problem sa baterijom. Za profesionalne radionice, rezultati kontinuiranog praćenja napona mogu se preneti na računar, a zatim uporediti kako bi se postigla analiza sistema u vozilu. SVE U JEDNOM OBD2 MERNIM INSTRUMENTIMA ➤ KW206 Car OBD2 HUD je kombinacija kompjutera za putovanje automobila i dijagnostičkog alata. Može prikazati stotine setova parametara u stvarnom vremenu motora na digitalnom ekranu od 3,5 inča, poput brzinomera, obrtaja motora, temperature rashladne tečnosti, potrošnje goriva, nivoa goriva... takođe može čitati kodove grešaka motora i isključiti lampicu za proveru motora. PROFESIONALNI OBD2 SKENER ➤ KW206 je novi dizajniran kao kombinacija nadograđenog HUD-a i dijagnostičkog skenera za automobil, pametan OBD digitalni merač za vlasnike automobila kako bi brzo čitali/brišu DTC (kodovi grešaka motora), pristupili toku podataka uživo, pomažući vam da tačno identifikujete uzrok lampice za proveru motora i možda ga popravite sami. HUD ZA BEZBEDNU VOŽNJU ➤ KW206 je unapređena verzija Head-Up Display sa visokom stopom ažuriranja, sistemima upozorenja i još mnogo toga. Pristupanje podacima direktno sa računara automobila i prikazivanje na velikom HD ekranu, izbegavajući nesreće koje se mogu dogoditi kada vozite sa glavom dole. Osim toga, 4 parametra alarma uključujući RPM, VSS brzinu, ECT (temperaturu rashladne tečnosti motora), napon, mogu se podešavati kako biste smanjili rizik od prekoračenja brzine i dobili kazne, razvijajući dobru i sigurnu naviku vožnje.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 500 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
5.999,62 RSD
Kupi
Šifra BK200APT

KONNWEI BK200 tester akumulatora je najnoviji analitički alat za sistem baterija namenjen automobilima, kamionima i motociklima, sa funkcijom testiranja različitih baterija od 6V, 12V do 24V. Brzo i precizno može utvrditi status vaše baterije, uključujući nivo punjenja, životni vek, unutrašnji otpor i druge parametre. Osim toga, pomaže vam da proverite rad paljenja vozila, stanje punjenja baterijskog sistema i druge povezane probleme. KONNWEI BK200 je profesionalni dijagnostički alat namenjen rešavanju različitih problema sa baterijama, pružajući napredno praćenje napona i analizu podataka.

Ovaj uređaj se razlikuje od tradicionalnih metoda testiranja, koristeći najnoviju Bluetooth tehnologiju za očitavanje statusa automobilske baterije. Nema potrebe da stojite ispred vozila i čekate rezultate, već možete povezati bateriju i koristiti aplikaciju na svom telefonu/tabletu za brzo i korisnički prijateljsko testiranje.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 250 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
4.099,30 RSD
Kupi
Šifra BK100APT

【BLUETOOTH 5.0 TESTER AKUMULATORA ZA AUTOMOBILE】 Kompatibilan sa svim IOS i Android sistemima pametnih telefona i tableta, BK100 može efikasno testirati širok spektar baterija, uključujući one od 6V, 12V i 100-2000CCA, uključujući obične poplavljene, AGM ravne ploče, AGM spiralne ili GEL baterije. Pruža sveobuhvatnu analizu zdravlja baterije, pružajući uvide u njen status unapred kako bi se sprečili neočekivani kvarovi. Tester baterije BK100 odličan je u testiranju sistema pokretanja i punjenja, uključujući testiranje alternatora i startovanje.

【PRIKAZ PODATAKA O BATERIJI】 Tester baterije BK100 za 6V i 12V pruža osnovne parametre baterije kao što su napon, unutrašnji otpor, hladno pokretanje, kapacitet AH, zdravlje baterije i status punjenja. Osim toga, tester cca baterije pruža profesionalne savete o tome da li zameniti ili napuniti bateriju ili ne. Takođe omogućava promenu između 13 jezika radi zadovoljenja različitih potreba.

【 >99.5% TAČNOST】 Zahvaljujući moćnom pametnom čipu i ekskluzivnom algoritmu, BK100 pruža precizne izveštaje o testiranju sa preko 99.5% tačnosti u roku od milisekundi (rezultati testiranja odnose se na US Midtronics). Ovo predstavlja značajan napredak u brzini testiranja u poređenju sa drugim testerima baterija, obezbeđujući pouzdane i brze rezultate.

【PRIKLJUČI I KORISTI】 Analizator opterećenja baterije BK100 omogućava testiranje baterija kako unutar vozila, tako i van vozila, čak i sa ispražnjenim baterijama. Samo povežite kleme testera sa baterijom, pokrenite aplikaciju na svom telefonu i jednostavno testirajte i analizirajte bateriju. To je korisno i jednostavno rešenje koje olakšava proces testiranja.

【TESTER ZA STARTER I ALTERNATOR】 Osim što je odličan tester opterećenja baterije za testiranje sistema pokretanja i punjenja, BK100 može oceniti i uslove punjenja alternatora i startovanja startera. To je svestran alat za sveobuhvatnu dijagnostiku električnog sistema vozila.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 300 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
3.214,08 RSD
Kupi
Šifra KW901APT

Napomena: Ovaj proizvod može samo detektovati 12V benzinska, dizel i hibridna vozila koja se pridržavaju OBD2 i EOBD standarda. Podržani su sledeći pet glavnih protokola: CAN, J1850 PWM, J1850 VPW, ISO9141, KWP2000. Kada korisnik preuzme i instalira softver, podrazumevani jezik će biti engleski.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 200 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.499,90 RSD
Kupi
Šifra KW910APT

Super Mini Bluetooth ELM327 je novo razvijeni bežični skener. Podržava sve OBD-II protokole. Uključuje softver za Palm, PDA, Windows PC, Windows pametne telefone. Čita dijagnostičke kodove kvara (generičke i proizvođačke specifične) i prikazuje njihovo značenje (preko 3000 generičkih definicija kodova u bazi podataka). Briše kodove grešaka i gasi MIL ("Check Engine") lampicu.

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 200 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.720,87 RSD
Kupi
Šifra KW902APT

Ovaj uređaj ima sledeće karakteristike:

 1. PRAKTIČAN I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU: Mali je veličine, kompaktna struktura. Uključite ga i nikada ga ne isključujte.
 2. IZVRSAN KVALITET: Adapter koristi najbrži i najpouzdaniji ARM čip.
 3. STABILNA VEZA I ŠIROKA PRIMENA: Stabilna bežična veza. Nedavno razvijen bežični alat za skeniranje, podržava sve OBD-II protokole.
 4. BEZ BATERIJA I AUTOMATSKI SAN: Ovaj adapter se napaja iz priključaka za dijagnozu i automatski prelazi u režim mirovanja nakon pola sata bez komunikacije.
 5. POKRIVENOST VOZILA: Radi na svim vozilima sa OBD2 (od 1996. godine u SAD-u) i EOBD vozilima (benzinski automobili od 2001. godine i dizel automobili od 2003/2004. godine u Evropi).
Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 200 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.757,03 RSD
Kupi
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 6000 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
11.706,02 RSD
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 6000 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
280.947,22 RSD
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 6000 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
358.411,94 RSD
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 6000 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
443.515,26 RSD
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 9530 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
295.911,50 RSD
Kupi
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 6000 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
18.929,23 RSD
Kategorija Dijagnostička oprema
Proizvodjač POLCAR
Težina 4590 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
121.454,02 RSD
Kupi