%
×
Na kompletan asortiman delova sistema za kočenje

*Popust se obračunava na kasi i važi samo za online porudžbine i za artikle koji nisu već na popustu

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

SET ZA REPARACIJU GUMA 14 KOM
SUMEX

SET ZA REPARACIJU GUMA 14 KOM

Šifra artikla: RP12014
Barkod: 8424332653154

Specifikacija

Kategorija Reparacija guma
Proizvodjač SUMEX
Težina 1200 g
Lager: Proizvod je dostupan
1 kom: Dostupno odmah
Uputstvo za korišćenje
Preuzmite uputstvo
0,00 RSD
3.535,49 RSD
3.535,49 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Kit za popravku bez unutrašnjeg creva za dva i četiri točka predstavlja nezamenljiv dodatak za svakog vozača, pružajući brzo i efikasno rešenje u slučaju bušenja, bez potrebe za skidanjem pneumatika. Ovaj sveobuhvatni set omogućava vam da brzo povratite pritisak u pneumaticima zahvaljujući uključenim CO2 kartušama, pružajući vam mir i sigurnost tokom vožnje.

Jedna od glavnih prednosti ovog kompleta je njegova kompaktna i praktična torbica za nošenje, koja omogućava prenos svih neophodnih alata za popravku u veoma malom prostoru. Bez obzira na to da li putujete daleko ili samo obavljate svakodnevne vožnje, ovaj set vam pruža sigurnost i spremnost za brzo reagovanje u slučaju nezgode.

Kit je pažljivo osmišljen i sadrži sve što vam je potrebno za brzu i efikasnu popravku. Uključene su CO2 kartuše zapremine 20ml, spremne za trenutnu upotrebu, kao i adapter za jednostavno postavljanje kartuša na ventil pneumatika. Tu su i čepovi od 8mm za popravku bez unutrašnjeg creva, alat za proširivanje rupe, alat za sečenje viška čepova, ventilski priključak za kartuše i torbica za kartušu CO2 koja štiti ruke od hladnoće. Takođe, u setu se nalaze i dva alata za postavljanje i upotrebu čepova, što olakšava proces popravke i omogućava vam da brzo vratite pneumatik u upotrebu.

Ovaj kit nije samo praktično rešenje za popravku pneumatika, već je i neophodan dodatak za svaku vožnju. Uz njega, možete biti sigurni da ste spremni za sve izazove na putu i da ćete brzo i efikasno reagovati u slučaju potrebe.

Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari