%
×
Slavimo sa vama!

Proslavite sa nama 9 godina uspeha!

Dragi naši kupci,

Autodragstor sa velikim zadovoljstvom obeležava devetu godišnjicu svog uspešnog poslovanja, i želimo da vas pozovemo da zajedno proslavimo ovaj značajan jubilej. Vaša podrška i poverenje su nas inspirisali da stalno rastemo i unapređujemo se, i sada je trenutak da vam se zahvalimo na poseban način!

 Velika rođendanska akcija! 

Povodom našeg 9. rođendana, pripremili smo ekskluzivni popust od 9% na sve proizvode iz našeg asortimana u online prodavnici! Ovo je savršena prilika da unapredite svoje vozilo, pronađete kvalitetne delove i opremu, ili jednostavno osvežite automobil uz neverovatne uštede.

 Detalji akcije:

Popust se automatski obračunava na kasi prilikom završetka kupovine. ✅ Ponuda je dostupna isključivo za online porudžbine, tako da možete štedeti iz udobnosti svog doma. ✅ Akcija traje do 30.09., što vam daje dovoljno vremena da pronađete sve što vam je potrebno.

Posetite našu online prodavnicu sada i iskoristite ovu jedinstvenu priliku!

Hvala vam što ste sa nama!

Vaš Autodragstor tim

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

PUTNI JASTUK ZA GLAVU ZA DECU BUBAMARA
SUMEX

PUTNI JASTUK ZA GLAVU ZA DECU BUBAMARA

Šifra artikla: JTCE3928
Barkod: 3760233239284
Ako tražiš jastuk za vrat za svoju decu koji je udoban i zabavan, naš jastuk za vrat u obliku bubamare je savršeno rešenje! Ovaj jastuk za vrat u obliku slova U dizajniran je da pruži podršku i udobnost glavi i vratu tvog deteta dok putuju ili odmaraju kod kuće. Jastuk za vrat za decu ima ljupki dizajn u obliku bubamare koji će tvoja deca obožavati. Jastuk je napravljen od mekih i udobnih materijala koji su bezbedni za decu i otporni na svakodnevno habanje. Osim toga, navlaka jastuka je odvojiva i periva u mašini, što olakšava čišćenje i održavanje. Idealan je za decu koja putuju autom ili avionom. Dizajn u obliku slova U savršeno se prilagođava vratu deteta, pružajući udobnu podršku i smanjujući napetost u mišićima i kičmi. Takođe se može koristiti kod kuće kako bi tvoje dete održavalo pravilno držanje dok čita ili gleda televiziju. Jastuk za vrat u obliku bubamare je lak i jednostavan za prenos. Tvoje dete može poneti sa sobom u rančetu i koristiti ga gde god mu treba podrška i udobnost. Osim toga, simpatičan dizajn bubamare čini ga savršenim poklonom za svako dete koje voli životinje. Ukratko, ako tražiš udoban i zabavan jastuk za vrat za svoju decu, naš jastuk za vrat u obliku bubamare je odličan izbor. Sa svojim ljupkim dizajnom, mekim i bezbednim materijalima i jednostavnom prenosivošću, ovaj jastuk za vrat može pružiti podršku i udobnost tvojem detetu dok putuju ili odmaraju kod kuće. Dodatno, odvojiva i periva navlaka olakšava održavanje za svakodnevnu upotrebu.

Specifikacija

Kategorija Oprema u automobilu za decu
Proizvodjač SUMEX
Težina 150 g
Lager: Proizvod je dostupan
1 kom: Dostupno odmah
0,00 RSD
1.473,12 RSD
1.473,12 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Ako tražiš jastuk za vrat za svoju decu koji je udoban i zabavan, naš jastuk za vrat u obliku bubamare je savršeno rešenje! Ovaj jastuk za vrat u obliku slova U dizajniran je da pruži podršku i udobnost glavi i vratu tvog deteta dok putuju ili odmaraju kod kuće.
Jastuk za vrat za decu ima ljupki dizajn u obliku bubamare koji će tvoja deca obožavati. Jastuk je napravljen od mekih i udobnih materijala koji su bezbedni za decu i otporni na svakodnevno habanje. Osim toga, navlaka jastuka je odvojiva i periva u mašini, što olakšava čišćenje i održavanje.
Idealan je za decu koja putuju autom ili avionom. Dizajn u obliku slova U savršeno se prilagođava vratu deteta, pružajući udobnu podršku i smanjujući napetost u mišićima i kičmi. Takođe se može koristiti kod kuće kako bi tvoje dete održavalo pravilno držanje dok čita ili gleda televiziju.
Jastuk za vrat u obliku bubamare je lak i jednostavan za prenos. Tvoje dete može poneti sa sobom u rančetu i koristiti ga gde god mu treba podrška i udobnost. Osim toga, simpatičan dizajn bubamare čini ga savršenim poklonom za svako dete koje voli životinje.
Ukratko, ako tražiš udoban i zabavan jastuk za vrat za svoju decu, naš jastuk za vrat u obliku bubamare je odličan izbor. Sa svojim ljupkim dizajnom, mekim i bezbednim materijalima i jednostavnom prenosivošću, ovaj jastuk za vrat može pružiti podršku i udobnost tvojem detetu dok putuju ili odmaraju kod kuće. Dodatno, odvojiva i periva navlaka olakšava održavanje za svakodnevnu upotrebu.
Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari