kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

VOSAK ZA KOLA 750ML
SUMEX

VOSAK ZA KOLA 750ML

Šifra artikla: BLN0115
Barkod: 8424332650672
Zaštita obogaćena karnauvom za sjaj vozila, miris cveća, 750ml. Visokokvalitetna zaštita sa cerom od karnauvom: Ova brza cera je obogaćena snažnom cerom od karnaube, jednom od najotpornijih prirodnih zaštitnih voskova, pružajući pri svakom nanošenju blagi miris cveća.Uživajte u besprekornom završetku na svom vozilu s izuzetnim sjajem i odličnom dugoročnom zaštitom boje. Dodatno, vodootporna površinska obrada doprinosi njegovoj ukupnoj odbrani. Način upotrebe: Raspršite proizvod na površinu od približno 1m² i ravnomerno rasporedite sa krpom od mikrovlakana. Zatim, sa čistom i suvom krpom za detalje, uklonite višak proizvoda. Na ovaj način postići ćete profesionalni sjaj. Pre nanošenja, proverite da li je površina čista i suva. Izbegavajte nanošenje na toplu karoseriju; poželjno je primenjivati ga u senci. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je naneti, ukloniti i osušiti! Poverenje u Billionaire: Zahvaljujući našim proizvodima koji su 100% sigurni, čuvaćete izgled svog vozila i očuvaćete njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire vam pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.

Specifikacija

Kategorija Eksterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 790 g
Lager: Proizvod je dostupan
6 kom: Dostupno odmah
0,00 RSD
2.182,90 RSD
2.182,90 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Zaštita obogaćena karnauvom za sjaj vozila, miris cveća, 750ml.
Visokokvalitetna zaštita sa cerom od karnauvom: Ova brza cera je obogaćena snažnom cerom od karnaube, jednom od najotpornijih prirodnih zaštitnih voskova, pružajući pri svakom nanošenju blagi miris cveća.Uživajte u besprekornom završetku na svom vozilu s izuzetnim sjajem i odličnom dugoročnom zaštitom boje. Dodatno, vodootporna površinska obrada doprinosi njegovoj ukupnoj odbrani.
Način upotrebe: Raspršite proizvod na površinu od približno 1m² i ravnomerno rasporedite sa krpom od mikrovlakana. Zatim, sa čistom i suvom krpom za detalje, uklonite višak proizvoda. Na ovaj način postići ćete profesionalni sjaj.

Pre nanošenja, proverite da li je površina čista i suva. Izbegavajte nanošenje na toplu karoseriju; poželjno je primenjivati ga u senci. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je naneti, ukloniti i osušiti!

Poverenje u Billionaire: Zahvaljujući našim proizvodima koji su 100% sigurni, čuvaćete izgled svog vozila i očuvaćete njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire vam pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari

Anti-spam zaštita