You are here

Privatnost podataka

POLITIKA PRIVATNOSTI

Podaci kupaca, koji se daju prilikom registracije na sajt www.autodragstor.rs, se čuvaju u maksimalnoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi, koriste se isključivo za narudžbine.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svaki registrovani kupac ,u svakom momentu, ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona, i sl.).

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prodajno osoblje www.autodragstor.rs garantuje tajnost podataka i obavezuje se da ni pod kojim razlozima iste neće otkrivati trećim licima.

Prenos podataka pri plaćanju platnim karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje prihvatilac platnih kartica, Societe Generale Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu (autodragstor.rs).