kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

Enterijer

Enterijer

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Proizvodjač
Cena
6 proizvoda
Šifra BLN0165
Billionaire čistač za kožna sedišta - Sredstvo za čišćenje kože i presvlaka, Efikasno održava prirodni sjaj kože s penastim pištoljem, aroma novog automobila, 500ml Efikasno sredstvo za čišćenje kože: Otkrijte snažan čistač posebno formulisan za kožna sedišta, pružajući prijatan miris novog automobila.Ova posebna formula ne samo da temeljno čisti, već i održava tretirane površine, čineći ga savršenim izborom za čišćenje i obnavljanje sedišta i svih kožnih delova u vašem vozilu. Način upotrebe: Nikada nemojte prskati direktno na površinu koju čistite. Nanesite proizvod na sunđer ili vlažnu krpu i nežno očistite kožu pokretima. Uklonite višak proizvoda suvom i čistom krpom, omogućavajući površini da se osuši pre upotrebe. Saveti od Billionaire-a: Za profesionalne rezultate, pre same procedura čišćenja, preporučujemo prethodno usisavanje tretiranih površina. Zapamtite, ključ za besprekorno čišćenje leži u nanošenju, uklanjanju i sušenju!Zahvaljujući našim potpuno sigurnim proizvodima, očuvaćete izgled svog vozila i uživati u dugotrajnom sjaju. Billionaire garantuje profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
Kategorija Enterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 600 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.145,02 RSD
Kupi
Šifra BLN0160
Billionaire sredstvo za čišćenje tepiha i sedišta – Višenamensko sredstvo za čišćenje auto sedišta,tepiha i tapacirunga. Otkrijte moć ovog svestranog sredstva za čišćenje koje je posebno dizajnirano za za tekstilne presvlake, tepihe i tapacirunge u vašem vozilu.Njegova posebna formula ne samo da temeljno čisti već i štiti tretirane površine, čineći ga idealnim izborom za revitalizaciju sedišta, tepiha i svih vrsta presvlaka u vašem vozilu. Način upotrebe: Nanesite proizvod na površinu i nežno trljajte četkom dok se ne stvori bogata pena.Ostavite penu da deluje, zatim obrišite ostatke pamučnom krpom, obezbeđujući da se površina osuši pre upotrebe. Saveti od Billionaire-a: Za profesionalne rezultate, pre samog čišćenja, preporučujemo prethodno usisavanje tretiranih površina. Zapamtite, tajna savršenog čišćenja je u nanošenju, uklanjanju i sušenju!Zahvaljujući našim potpuno sigurnim proizvodima, sačuvaćete izgled svog vozila i uživati u dugotrajnom sjaju. Billionaire donosi profesionalne rezultate i pouzdanu zaštitu.
Kategorija Enterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 600 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.151,71 RSD
Kupi
Šifra BLN0170
Billionaire Leather Conditioner je proizvod za održavanje kože koji pruža pažnju i negu vašim kožnim sedištima. Ovaj proizvod hrani i hidrira kožu, čuvajući njenu snagu, teksturu, boju i fleksibilnost. Osim toga, poseduje laganu, nemasnu teksturu koja se brzo upija, ostavljajući ugodan miris novog automobila. Ova posebna krema formulisana je s ljubavlju kako bi očuvala vasa kožna sedišta, pružajući im hidrataciju i zaštitu od prljavštine i tečnosti. Uputstvo za upotrebu je jednostavno: promućkajte proizvod pre nanošenja, nanesite ga na čiste i suve površine, sačekajte 4 do 5 minuta, a zatim obrišite višak krpom od mikrovlakana. Preporučuje se ponavljanje postupka za postizanje vrhunskog sjaja. Billionaire preporučuje redovnu upotrebu kako biste očuvali izgled vašeg vozila. Njihovi proizvodi su potpuno sigurni i obezbeđuju profesionalne rezultate, čuvajući lepotu vašeg vozila tokom vremena.
Kategorija Enterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 600 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.440,98 RSD
Kupi
Šifra BLN0185
Billionaire Vinyl Protectant Matt je sredstvo za čišćenje sa mat efektom koje je efikasno na površinama od plastike, gume i vinila. Ovo ekskluzivno sredstvo bez silikona posebno je formulisano za čišćenje i matiranje kontrolnih tabla, vinilnih površina, gume i plastike, pružajući prijatan miris kokosa. Naša ekskluzivna formula bez silikona specijalno je dizajnirana za čišćenje i matiranje kontrolnih tabla, vinilnih površina, gume i plastike, s prijatnim mirisom kokosa u pakovanju od 300 ml.Sačuvajte lepotu instrument table vašeg automobila uz formulu koja nije masna i pruža UV zaštitu. Efikasno uklanja prašinu i prljavštinu, pružajući prelep mat finiš i antistatički efekat koji osvežava tretiranu površinu. Način upotrebe: Pre upotrebe, dobro promućkajte i nanesite obilnu količinu na mikrofiber krpu. Ravnomerno nanesite proizvod, a zatim, nakon nanošenja, obrišite višak suvom i čistom mikrofiber krpom. Izbegavajte nanošenje na veoma vruće površine i redovno ga koristite radi maksimalne zaštite. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je u nanošenju, uklanjanju i sušenju!Zahvaljujući našim proizvodima koji su sigurni 100%, očuvaćete izgled svog vozila i dugoročno sačuvati njegovu lepotu. Billionaire pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
Kategorija Enterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 350 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.238,76 RSD
Kupi
Šifra BLN0190
Billionaire Vinyl Protectant Matt je sredstvo za čišćenje sa mat efektom koje je efikasno na površinama od plastike, gume i vinila. Ovo ekskluzivno sredstvo bez silikona posebno je formulisano za čišćenje i matiranje kontrolnih tabla, vinilnih površina, gume i plastike, pružajući prijatan miris kokosa. Naša ekskluzivna formula bez silikona specijalno je dizajnirana za čišćenje i matiranje kontrolnih tabla, vinilnih površina, gume i plastike, s prijatnim mirisom kokosa u pakovanju od 500 ml. Sačuvajte lepotu instrument table vašeg automobila uz formulu koja nije masna i pruža UV zaštitu. Efikasno uklanja prašinu i prljavštinu, pružajući prelep mat finiš i antistatički efekat koji osvežava tretiranu površinu. Naćin upotrebe: Pre upotrebe, dobro promućkajte i nanesite obilnu količinu na mikrofiber krpu. Ravnomerno nanesite proizvod, a zatim, nakon nanošenja, obrišite višak suvom i čistom mikrofiber krpom. Izbegavajte nanošenje na veoma vruće površine i redovno ga koristite radi maksimalne zaštite. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je u nanošenju, uklanjanju i sušenju! Zahvaljujući našim proizvodima koji su sigurni 100%, očuvaćete izgled svog vozila i dugoročno sačuvati njegovu lepotu. Billionaire pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu
Kategorija Enterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 600 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.410,18 RSD
Kupi
Šifra BLN0180
Billionaire Vinyl Protectant Shine je sredstvo za zaštitu i sjaj vinila koje čisti i daje sjaj instrument tabli, vinilnim površinama, gumama i plastici. Ova ekskluzivna formula bez silikona posebno je dizajnirana za očuvanje i poboljšanje unutrašnjosti vozila, pružajući prijatan miris kokosa. Formula bez silikona pruža posebnu negu za čišćenje i sjaj instrument tabla, vinila, guma i plastike, sa ugodnim mirisom kokosa.Očuvajte lepotu svog instrumenta table uz ne-masnu formulu i UV zaštitu. Efikasno uklanja prašinu i prljavštinu, pružajući sjajan, antistatički finiš koji osvežava tretiranu površinu. Način upotrebe: Pre upotrebe dobro promućkajte i nanesite obilnu količinu na mikrofiber krpu. Ravnomerno nanesite proizvod, a zatim, nakon nanošenja, obrišite višak suvom i čistom mikrofiber krpom. Billionaire savet: Izbegavajte nanošenje na veoma vruće površine i redovno ga koristite radi maksimalne zaštite. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je u nanošenju, uklanjanju i sušenju! Zahvaljujući našim proizvodima koji su 100% sigurni, čuvaćete izgled svog vozila i očuvaćete njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire vam pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu. Proizvod dolazi u pakovanju od 500ml.
Kategorija Enterijer
Proizvodjač SUMEX
Težina 600 g
Sacuvajte u listi zelja
Bez ocene:
Lager: Proizvod je dostupan
1.597,67 RSD
Kupi